Service

Buitenga Campers importeert de gebruikte California campers met name uit Duitsland. Dit gebeurt echter pas nadat we er van overtuigd zijn dat we te maken hebben met een kwalitatief prima buscamper. Wij plegen een zeer zorgvuldige en uitgebreide check op de kwaliteit van de camper. Als ervaringsdeskundige weten wij precies waarop wij moeten letten. De wagens die wij aanbieden, zijn dan ook veelal 'het neusje van de zalm'. Alle campers zijn APK gekeurd. Wie dus betrouwbaar op pad wil, kiest voor Buitenga Campers.

U krijgt altijd zes maanden garantie volgens Bovag voorwaarden. Bijna alle campers van Buitenga Campers worden pas afgeleverd nadat ze bij een vakkundig bedrijf hun laatste controle en onderhoud hebben gehad.

En is uw hefdakdoek misschien verweerd of versleten? Dan kunt u bij ons vakkundig het tentdoek van het hefdak laten vervangen. Klaar terwijl u wacht!

Tevens kunt u bij Buitenga Campers terecht voor allerlei accessoires zoals fietsdragers, luifels, koelkastkorfjes, muggenhor of binnentent. De meeste accessoires hebben wij op voorraad en anders kunnen wij het snel voor u bestellen.
Voor wat betreft anti-diefstal kan Buitenga Campers de montage van een BearLock versnellingsbakslot verzorgen.